Opći uvjeti o zaštiti podataka

U skladu s GDPR-om, obavještavamo vas da smo našu komunikaciju prilagodili novim pravilima o zaštiti osobnih podataka. Vaši osobni podaci bit će obrađeni samo u svrhe s kojima ste izričito suglasni. Privola za davanje osobnih podataka je dobrovoljna, a svoju privolu možete opozvati u bilo kojem trenutku na isti način na koji ste je dali. Ako onemogućite pristup, odnosno ako ne date informacije o svojim osobnim podacima ili otkažete privolu, Direkt2invest d.o.o. ne može ispuniti svrhu za koju se ti podaci prikupljaju. Osim toga, imate pravo na pristup podacima, pravo na ispravak, pravo na brisanje („pravo na zaborav“), pravo na ograničenje obrade, pravo na prigovor i pravo na prenosivost podataka. Za ostvarivanje gore navedenih prava odn., molimo Vas da se za sve prigovore obratite se ovlaštenoj osobi za zaštitu osobnih podataka i to na adresu: Osoba ovlaštena za zaštitu podataka, Direkt2invest d.o.o., Jablanica 13A, 8296 Krmelj ili na e-mail: [email protected].

Ukoliko smatrate da se obradom osobnih podataka krše odredbe iz područja zaštite osobnih podataka, imate pravo podnijeti pritužbu ovlašteniku zaduženom za informiranje.

Podaci se čuvaju do Vašeg otkazivanja privole odn., sve dok je potrebno da se postigne svrha zbog koje se navedeni podaci prikupljaju.

Upravitelj, Direkt2invest doo, obvezuje se obrađivati i štititi podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća.

U svrhu slanja e-obavijesti koristimo marketinšku platformu MailChimp. Registracijom ili slanjem obrasca dajete svoju privolu se da ćemo upravljati vašim podacima pod gore navedenim uvjetima te da će podaci koje nam dostavite istovremeno biti prebačeni na MailChimp, koji nam pruža ovu uslugu. Direkt2invest d.o.o. će se pobrinuti da MailChimp pruži istu razinu zaštite osobnih podataka kakvu zahtijevaju domaća i europska legislativa, prvenstveno potpisivanjem standardnih EU ugovornih klauzula, osim ako u konkretnom slučaju nije drugačije navedeno.

Scroll to Top